Workshop glasfusing

  • Laat je creativiteit gaan

    Laat je creativiteit gaan

  • Mooie vormen van glas

    Mooie vormen van glas

[een helft]

Onze workshop glasfusing zorgt voor een kennismaking met deze prachtige kunstvorm. Leer en begrijp de basisprincipes van glasfusing. Geniet van het maken van iets dat helemaal uniek is en waar je plezier aan kunnen beleven de jaren, of maak een prachtige cadeau voor een speciale gelegenheid.

Je wordt bewerking om te verschillende materialen en technieken. Je kunt denken aan glassieraden, glastegels, glasonderzetters, wandpanelen, venster licht vangers, glasschotels, glaskommen of vrijstaande sculpturen te maken. Je leert de basisprincipes van het snijden, slijpen, stapelen, glas compatibiliteit, het bereiken van textuur met stringers, confetti en belpoeders, kleuren met frittes, metalen insluitsels en 3D-effecten met fiber papieren. Het is echt ontspannend, creatief en een leuke dag uit!

[/een_half] [een_half_laatste]

IMG_0892

 

[een derde]

Dagworkshop glasfusing

De kosten van de workshop € 130,00. Dit is inclusief de lunch en en genoeg materiaal om een ​​werkstuk van glas of een ander kunstwerk te kunnen produceren. Je krijgt de beschikking over een ovenplaat van 40 x 40 centimeter.

De workshop duurt van 10.30 – 15.00 uur.
Na de workshop wordt je glas gebakken in de oven en kan een ongeveer 1 van 2 weken later gehaald worden. [/een_derde] [een_derde]

Avondworkshop glasfusing

De avondworkshop duurt van 19.00 – 21.30 uur.
Je kunt kiezen uit diverse maten ovenplaat en je kunt van te voren bedenken / schetsen wat je wilt maken.

Ovenplaat 20 x 20 centimeter: € 45,-
Ovenplaat 15 x 30 centimeter: € 55,-
Ovenplaat 20 x 40 centimeter: € 65,- [/een_derde] [een_derde_laatste]

Workshop glasfuseren boeken

Alle werkplaatsen zijn te vinden in onze goed nemen en gezellige pottenbakkerij. We zijn beperkt tot een maximum van zes deelnemers om comfortabele werkruimte te bewegen.

Er worden geen workshops meer gegeven.
[/one_third_last]